Széchenyi 2020, befektetés a jövőbe

Mesebolygó Lapozgató - 2021 04 szám (tél)

Mesebolygó Lapozgató - 2021 04 szám (tél)

Kiadó: Titi Hajnalka

A kiadvány bemutatása

Irodalmi, foglalkoztató és ismeretterjesztő  magazin. 3-11 éves gyerekeknek, és mesekedvelő felnőtteknek.

Az aktuális szám tartalmából

Mit találsz a Téli Lapozgató világában?

Számtalan mesét és versikét, amelyek már csak arra várnak, hogy elolvasd őket! Szokásomhoz hűen, a mesék végén mesekvízekkel kedveskedem, amelyekben próbára teheted a szövegértésedet, továbbá színezhetsz, számolhatsz és ügyeskedhetsz. Az állatkedvelőknek, hoztam néhány ismeretterjesztő cikket, tippeket adok a madarak etetéséhez, valamint felsorolok néhány állatok által felállított Guinness rekordot.

Elsőként ellátogathatsz velem Télapó műhelyébe, majd egy orosz népmesefeldolgozásom következik. Talán hallottál már az óriási répáról, amit nagyapa nem tudott kihúzni, olyan nagyra nőtt. Most elolvashatod az én változatomat, ami egy verses mese. Ezután egy ravasz mese következik „Rokon tüskés kabátban” címmel. Már biztosan ki is találtad, hogy a főszereplő egy süni, akit megpróbál átverni a róka. Vajon sikerrel jár- e, a róka ravaszkodása?

Egy keleti legendát hoztam karácsonyra, amiből nem csak a karácsonyfa születését ismerheted meg, de a kis Jézusét is. Megtudhatod, hogyan várja a tavaszt a kisegér, valamint, hogy mi mindenre képes Mikulás varázssapkája? Megismerhetitek Rémálomfaló Szörnyit, aki a gyerekek álmát felügyeli éjjelente, mostmár neked sincs mitől félned, elhiheted! Elkészült a Hamupipőke feldolgozásom verses mese formában, olvashatsz Beniről, aki óriásit füllentett a barátainak, hogy újra visszaszerezze a figyelmüket. Mesélek neked egy rejtélyes répatolvajról, aki éjszaka ellopkodja a hóemberek orrát... Ha felkeltettem az érdeklődésedet, várlak szeretettel!

Megosztás



Vásárlás, ajándékozás

A lapszám megvásárlása
1270 Ft
Éves előfizetés (2024-04-19 - 2025-04-19)
4060 Ft

További lapszámok

Tovább a következő kiadvány összes lapszámára: Mesebolygó Lapozgató

További oldalaink

ALKO-SOFT Nonprofit Bt.

ALKO-SOFT Nonprofit Bt. - segédeszközök, IT szolgáltatások

Weboldal: alkosoft.hu

Helma, Az innovatív könyvek világa

Helma, Az innovatív könyvek világa

Weboldal: helma.hu

Made by FortuNet