Széchenyi 2020, befektetés a jövőbe

Kiadóknak

A kínálatban számos heti és havilap, magazin szerepel, melyek két formában, cikkgyűjtemény és akadálymentesített magazin formában is elérhetőek, látássérült felhasználók számára egyedi és a piacon elsőként akadálymentes formában.

A rendszer számos előnyt és lehetőséget tartogat, úgymint a látássérültek akadálymentes elérése, hisz számukra korábban ez segítség nélkül szinte lehetetlen volt, mivel a felolvasó szoftverek a honlapok, online tartalmak tördelése, szerkesztése miatt nem tudtak zavartalanul működni, épp ezért az információhoz jutásuk erősen akadályozott. Az eRikkancs segítségével viszont akár mindennap értesülhetnek hírekről, cikkekről, és nem utolsó sorban reklámokról. Jelenleg Magyarországon 120.000 látássérült ember él, számukra a rendszer igen lényeges előnyt ad, hisz önállóan, segítség nélkül olvashatnak, miközben természetesen a társadalmi felelősségvállalás ténye is jelentős, hisz ezen emberek számára életminőség javulást adhat e hiánypótló megoldás. Az említetteken felül nem elhanyagolható a tény, hogy a vakok és gyengénlátók eddig igen korlátozott számban találkozhattak reklámokkal, a rendszer segítségével viszont zavartalanul kivitelezhető lesz akár célzott, kifejezetten ezen csoportnak szánt reklámok elhelyezése is.

Számos területen tartogat lehetőségeket, legyen szó akár a társadalmi szerepvállalásról, az olvasóközönség gyarapításáról, ezáltal szélesebb terjesztési lehetőségekről, az eladott példányszámok értékesítésének növekedéséről, vagy a reklámok lehetőségéről, mindamellett, hogy maga a cél, hogy a látássérült emberek információhoz jutása akadálymentes lehessen, megvalósul.

eRikkancs weblap bemutató videó

iPhone eRikkancs olvasó bemutató videó

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot.


További oldalaink

ALKO-SOFT Nonprofit Bt.

ALKO-SOFT Nonprofit Bt. - segédeszközök, IT szolgáltatások

Weboldal: alkosoft.hu

Helma, Az innovatív könyvek világa

Helma, Az innovatív könyvek világa

Weboldal: helma.hu

Made by FortuNet