Széchenyi 2020, befektetés a jövőbe

Általános Szerződési Feltételek

Üdvözöljük a https://www.erikkancs.hu digitális kiadvány értékesítési oldalán. Kérjük, mielőtt kiadványt vásárolna, szíveskedjen az alábbiakat átolvasni:

Az eladó

Regisztráció, adatkezelés, belépés

A webáruházban való böngészéshez, a szöveges tartalmak, vagy a termékek megtekintéséhez nem szükséges a regisztráció. A weboldal böngészése során ugyanakkor úgynevezett cookie-k kerülhetnek az eszközre, melyek a későbbi kényelmesebb böngészést, azonosítást szolgálják. A cookie-k letiltása esetén előfordulhat, hogy a weboldal egyes részei nem megfelelően működnek.

A kiadványok megvásárlása előtt azonban regisztrálni kell a weboldalon. A regisztrációkor az alábbi adatokat kell megadnia:

Kötelező adat

Név, Felhasználónév, email cím, telefonszám, jelszó.

Nem kötelező adatok

Amennyiben látássérült, kérjük, jelölje be a "Látássérült vagyok" jelölőnégyzetet, valamint töltse fel a látássérültséget igazoló dokumentumot. A dokumentum lehet egy Orvosi szakvélemény, egy Komplex felülvizsgálati dokumentum, vagy a Vakok és Gyengénlátók valamely tagszervezete által kibocsájtott fényképes tagsági igazolvány első két oldala. A feltöltött igazolást kollégáink ellenőrzést követően tudják engedélyezni. Addig az ellenőrzésre vár feliratot látja a feltöltött dokumentum mellett. A látássérültség igazolása lehetővé teszi, hogy bizonyos kiadványokat kedvezőbb áron tudjon megvásárolni.

Számlázási név (amennyiben eltér a fent megadott névtől), ország, irányítószám, város, utca, házszám.

Az adatok megadását követően olvassa el az adatvédelmi és felhasználási feltételeket, majd jelölje be a jelölőnégyzetet, amennyiben egyetért velük. Ezt követően kattintson a "Regisztráció" gombra.

Az adatok megadása önkéntes, és a megadott adatok az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényben, az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről (általános adatvédelmi rendelet), illetve az Adatvédelmi nyilatkozatban meghatározott módon való adatkezeléséhez való hozzájárulásnak minősül.

Következő lépésként érkezni fog egy email üzenet a postaládájába. Amennyiben pár percen belül nem kapná meg, kérjük, ellenőrizze a "Spam, vagy levélszemét" mappát is. Kattintson a regisztráció megerősítésére az email üzenetben. A linkre kattintást követően visszakerül a www.erikkancs.hu weboldalra. Amennyiben helyesen járt el, a regisztráció sikeres volt. Ezt követően a bejelentkezési részben tud a www.erikkancs.hu weboldalra belépni. Adja meg email címét vagy felhasználónevét és a megadott jelszavát, majd kattintson a "Belépés" gombra. Amennyiben elfelejtette a jelszavát, jelölje ki az "Elfelejtett jelszó" jelölőnégyzetet, adja meg email címét, vagy felhasználónevét, és kattintson az "Elküld" gombra. Kapni fog egy email üzenetet, melyben lévő linkre kattintva lehetősége nyílik új jelszót generálni. Amennyiben pár percen belül nem érkezne meg az email üzenet, ellenőrizze a "Spam, vagy levélszemét" mappát is.

Az ALKO-SOFT Nonprofit Bt. az Ön által megadott információkat a vonatkozó adatvédelmi törvény betartásával, kizárólag írásbeli információ küldéséhez, a rendelési folyamat megkönnyítéséhez, valamint probléma esetén, az Önnel való kapcsolatfelvételhez, valamint a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében használja, harmadik félnek, a letöltött kiadványok kiadóján, a fizetési rendszert biztosító cégen, illetve a hatóságok kivételével, nem adja át. 

Az Ön által megadott adatokat az ALKO-SOFT Nonprofit Bt. tovább adhatja az Ön által megrendelt kiadvány kiadójának, melyet a kiadó saját üzletpolitikájának megfelelően fog felhasználni annak érdekében, hogy közvetlenül vegye fel Önnel a kapcsolatot. Ugyanakkor a kiadó az ALKO-SOFT Nonprofit Bt. felé tett nyilatkozatait magára kötelezőnek tekinti, melynek teljesüléséért az ALKO-SOFT Nonprofit Bt. felelősséget nem vállal.

Az ALKO-SOFT Nonprofit Bt. vállalja, hogy az Önnel fennálló jogviszonya megszűnésével egyidejűleg az adatait az aktív állományból törli, azokat esetleges jogviták lezárása érdekében egyéb Önnel kapcsolatos üzleti adatokkal elévülési időig archiválja. 

Az ALKO-SOFT Nonprofit Bt. vállalja, hogy az adott kiadvány megrendelésének lemondásával, megszűnésével egyidejűleg értesíti a kiadót, hogy adatait törölje, azonban a törlés megtörténtéért felelősséget nem vállal.

Felhasználói fiók

Belépést követően a korábban megadott adatait a "Felhasználói fiók" linkre kattintva megtekintheti és módosíthatja. Itt lehetősége van új számlázási adatok megadására, új igazolás feltöltésére, vagy az alap adatok módosítására. A Felhasználói fiókban tudja meglévő jelszavát is módosítani. Lehetősége van a fiókjának törlésére is. A törlésnél legyen körültekintő. Amennyiben kitörli felhasználói fiókját, abban az esetben minden Önről tárolt adatot törlünk a rendszerből. Az alapadatait, a kedvezményfeltöltését, a számlázási adatokat. Valamint minden megvásárolt kiadvány is törlődni fog. Ez azt eredményezi, hogy amennyiben megvásárolt akár 1 kiadványt is, a jövőben semmilyen módon nem férhet már hozzá. Azt a kiadványt csak újbóli regisztráció és megvásárlás esetén olvashatja újra. A Felhasználói fiók menüpontba történő belépéskor nyomon tudja követni a korábbi vásárlásait.

A szerződés tárgya, szerződéskötés

A szerződés tárgya a webáruházban megvásárolt kiadvány. A webáruházban feltüntetett termék - és egyéb információk nagyrészt harmadik felektől származnak. Ezeket az ALKO-SOFT Nonprofit Bt. lehetőségei szerint és rendszeresen ellenőrzi, azonban a harmadik felektől származó információ pontosságáért nem vállal felelősséget.

A 2001. évi CVIII. tv. szerint az ALKO-SOFT Nonprofit Bt. megrendelése elküldését megelőzően köteles egyértelműen tájékoztatnia arról, hogy a megkötendő szerződés írásba foglalt szerződésnek minősül-e, az ALKO-SOFT Nonprofit Bt. iktatja-e a szerződést, illetve, hogy az iktatott szerződés utóbb hozzáférhető lesz-e, továbbá az adatbeviteli hibáknak a szerződéses nyilatkozat elküldését megelőzően történő azonosításához és kijavításához biztosított eszközökről. Ennek megfelelően a megkötendő szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, így iktatás nem történik, és a fogyasztó írásbeli szerződés hiányában írásbeli szerződéshez a jogügylet megkötése után nem tud hozzáférni. A vásárlási folyamatot működtető programban nincsen olyan elem, ami az adatátviteli hibákat korrigálja.

A szerződés az Ön megrendelésének véglegesítésével jön létre. A szerződés nyelve: magyar.

Az ALKO-SOFT Nonprofit Bt. a megrendelése elküldését megelőzően tájékoztatja azokról a technikai lépésekről, amelyeket a szerződés elektronikus úton való megkötéséhez meg kell tenni. A szerződéskötéshez további információt a szolgáltatótól nem igényelhet. A rendelkezésre álló információk alapján köti meg a szerződést, így az ALKO-SOFT Nonprofit Bt-t az Ön szerződéskötési akaratát befolyásoló egyéb tényezők tekintetében felelősség nem terheli.

Felelősség 

A vásárolt lapokra vonatkozó ismertető leírás esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget, feltüntetett képek helyenként illusztrációk. 

A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett bruttó ár, a feltüntetett árak nem minősülnek közvetlen árajánlattételnek.

Az esetleges elírásokból eredő károkért cégünk nem vállal felelősséget. 

A letöltött kiadványok esetében, annak tartalmáért a mindenkori Kiadó felel. 

Kiadványok vásárlása

Az egyes termékek mellett feltüntetett árak az ÁFA-t tartalmazzák. Az ÁFA mértéke egyes termékféleségek esetében eltérő lehet. Az árak egy db termékre vonatkoznak, ha ettől eltérő információ nincs megadva a termékleírásban.

A kiadványokat meg lehet vásárolni a weboldalon és az olvasó applikáción keresztül is.

A vásárlás menete a weboldalon

Az egyes kiadványokat lehetőség van a főoldalon illetve a Kiadványok aloldalon megvenni a Megvásárolom gombra kattintva. Jelölje be a fizetési módot, illetve hogy saját magának vásárolja meg a kiadványt vagy más személynek, majd kattintson a Fizetés gombra.

A kiadványok részletes nézetében lehetőség van az adott lapszámot megvásárolni vagy előfizetni a kiadványra bizonyos időszakokra (pl 3 hónapra, fél évre). Az előfizetési időszakok kiadványonként eltérőek lehetnek. A megfelelő sorban kattintson a Megvásárolom gombra, jelölje be a fizetési módot, illetve hogy saját magának vásárolja meg a kiadványt vagy más személynek, majd kattintson a Fizetés gombra.

Mindkét esetben Stex-el való fizetés esetén az összeg levonódik az egyenlegéből (ha rendelkezik a megfelelő összeggel). Online bankkártyás fizetés esetén a rendszer átirányítja az OTP Simple oldalára. A sikeres fizetést követően az OTP visszairányítja az erikkancs.hu weboldalra

A vásárlás menete az applikációkban

A pontos leírásért kérem, nézze meg az applikáción belüli súgót.

Fizetési mód

A fizetés kizárólag az alábbi módokon történhet:

Az ALKO-SOFT Nonprofit Bt-nél vezetett virtuális "Stex" egyenlegről.

Az egyenleget többféleképpen tudja feltölteni 500, 1000, 2000, 3000, 4000, 5000, 10000 Ft-al.

a) A Weboldal Stex vásárlás menüpontban lehetősége van bankkártyás fizetési megoldással a virtuális egyenlegét feltölteni. 1 Ft 1 Stex-nek felel meg. Online, azaz bankkártyás fizetéskor a Simple biztonságos szerverén keresztül tud fizetni. A Simple rendszer fizetési oldala rövid letöltést követően automatikusan jelenik meg a feltöltése elfogadását követően. A fizetés lebonyolításához bankkártyája adataira van szükség. Meg kell adnia a bankkártyája számát és lejáratának dátumát, valamint a Cvc2 kódot, ami a kártya hátoldalán található. A kívánt adatok bevitele után a „Fizetés” gombra kattintva a fizetés végrehajtásra kerül. A fizetés megtörténtéről visszaigazolást kap, majd pedig a rendszer visszairányít a webshop oldalára, ami szintén visszaigazolja. Felhívjuk a figyelmét, hogy a fizetés során tartsa be a Simple rendszer biztonságos fizetésre vonatkozó ajánlásait. A Simple tranzakciós oldalain történtekért felelősséget vállalni nem tudunk, mivel az adatokat a Simple kezeli. Sikeres banki visszaigazolást követően azonnal megjelenik a befizetett összeg a virtuális Stex egyenlegén.

b) Banki átutalás. A banki átutaláshoz szükséges adatokat a weboldalon lévő Stex egyenleg feltöltése alatt olvashatja. Az átutaláskor minden esetben adja meg email címét a beazonosítás végett.

c) Harmadik módszerként lehetősége van az országosan folyamatosan bővülő Fizetési pontokon akár kézpénzben befizetni egy adott összeget, melyet munkatársaink az értesítést követően jóváírják virtuális Stex egyenlegén.  A fizetési pontokról weboldalunkon tájékozódhat.  A befizetések után minden jóváírást követően számlát állítunk ki. A vásárláskor a Stex egyenlegből történő fizetés után így Ön már számlát nem kap.

d) Lehetősége van a saját virtuális Stex egyenlegéből ajándékozni más eRikkancs felhasználónak. A Stex vásárlása menüpont alatt Írja be az ajándékozni kívánt Stex mennyiséget, valamint a megajándékozni kívánt személy felhasználónevét, vagy email címét. Figyelmesen járjon el a felhasználónév vagy jelszó begépelésekor. Valós adatokat adjon meg. Amennyiben van fedezet a Stex egyenlegén, az "Elküld" gombra történő kattintást követően azonnal jóváíródik a tranzakció, és az ajándékozott személy már tud kiadványokat vásárolni.

SimplePay bankkártyás vagy azonnali átutalásos fizetés

Lehetősége van a kiadványt Online bankkártyás fizetéssel is megvásárolni. A Simple biztonságos szerverén keresztül tud fizetni. A Simple rendszer fizetési oldala rövid letöltést követően automatikusan jelenik meg a feltöltése elfogadását követően. A fizetés lebonyolításához bankkártyája adataira van szükség. Meg kell adnia a bankkártyája számát és lejáratának dátumát, valamint a Cvc2 kódot, ami a kártya hátoldalán található. A kívánt adatok bevitele után a „Fizetés” gombra kattintva a fizetés végrehajtásra kerül. A fizetés megtörténtéről visszaigazolást kap, majd pedig a rendszer visszairányít a webshop oldalára, ami szintén visszaigazolja. Felhívjuk a figyelmét, hogy a fizetés során tartsa be a Simple rendszer biztonságos fizetésre vonatkozó ajánlásait. A Simple tranzakciós oldalain történtekért felelősséget vállalni nem tudunk, mivel az adatokat a Simple kezeli. Sikeres banki visszaigazolást követően már olvashatja is a kiadványt.

Az ÁSZF elfogadásával hozzájárul, hogy az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. tv. 175.§-ában foglaltak szerint a befizetéséről elektronikusan generált számla kerüljön kiállításra a regisztrációban szereplő adatok alapján, és a megadott email címre kerüljön megküldésre, melyet elektronikusan fogad a kiállítójától.

A számla megtekintéséhez PDF olvasó programra van szükség.

A számlán szereplő megrendelő adatait nem áll módunkban módosítani, ugyanis az kizárólag szerződésátruházást követően lenne lehetséges, mely háromoldalú szerződést a Szolgáltató nem kíván megkötni.

Elfogadom, hogy az ALKO-SOFT Nonprofit Bt. (8630 Balatonboglár, Szabadság u. 75.) által az eRikkancs felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerüljenek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre:, vezetéknév, keresztnév, telefonszám, email cím, számlázási cím. Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring. 

A szolgáltatás igénybevételének feltételei

A kiadványok a Weboldalon történő vásárlást követően kizárólag olvasó szoftver segítségével olvashatóak. Az applikációk letöltési linkje megtalálható a láblécben is.

3 lehetősége van

Az https://www.erikkancs.hu weboldalról letölthető Windows alapú olvasó szoftver. A szoftvert letöltést követően telepítse számítógépére. Telepítést követően indítsa el az eRikkancs reader ikonra történő kattintással. Elindulás után jelentkezzen be a már regisztrált felhasználó nevével és jelszavával. Sikeres belépést követően láthatja a már megvásárolt, és a még megvásárlás alatt lévő kiadványokat. Lehetősége van kategorizálni a kiadványokat és úgy böngészni bennük. Az alkalmazás azt is lehetővé teszi, hogy közvetlen innen vásároljon új kiadványokat. A pontos használat érdekében, kérjük, olvassa el az alkalmazás súgó menüpontját.

Második lehetőség az iOS rendszert futtató eszközökön történő alkalmazás letöltése. Keresse meg az AppStore áruházban az eRikkancs alkalmazást, majd töltse le. Letöltést követően indítsa el, és a korábban regisztrált felhasználónevével, vagy email címével és jelszavával jelentkezzen be az alkalmazásba.  Sikeres belépést követően láthatja a már megvásárolt, és a még megvásárlás alatt lévő kiadványokat. Lehetősége van kategorizálni a kiadványokat és úgy böngészni bennük. Az alkalmazás azt is lehetővé teszi, hogy közvetlen innen vásároljon új kiadványokat. A pontos használat érdekében, kérjük, olvassa el az alkalmazás súgó menüpontját. Egyedi funkcióként az alkalmazás lehetővé teszi kiadványok cikkgyűjteményes változatának felolvastatását. Azaz a kiadványt olvassa cikkgyűjteményes változatként, és kattintson a lejátszás gombra. Az eszköz elindítja a belső beszédmotor segítségével az adott cikk felolvasását, majd folyamatosan a többi hátralévő cikket is olvasni fogja.

Harmadik lehetőség az Android rendszert futtató eszközökön történő alkalmazás letöltés. Keresse meg a Google Play áruházban az eRikkancs alkalmazást, majd töltse le. Letöltést követően indítsa el, és a korábban regisztrált felhasználónevével, vagy email címével és jelszavával jelentkezzen be az alkalmazásba. Sikeres belépést követően láthatja a már megvásárolt, és a még megvásárlás alatt lévő kiadványokat. Lehetősége van kategorizálni a kiadványokat és úgy böngészni bennük. Az alkalmazás azt is lehetővé teszi, hogy közvetlen innen vásároljon új kiadványokat. A pontos használat érdekében, kérjük, olvassa el az alkalmazás súgó menüpontját. Egyedi funkcióként az alkalmazás lehetővé teszi kiadványok cikkgyűjteményes változatának felolvastatását. Azaz a kiadványt olvassa cikkgyűjteményes változatként, és kattintson a lejátszás gombra. Az eszköz elindítja a belső beszédmotor segítségével az adott cikk felolvasását, majd folyamatosan a többi hátralévő cikket is olvasni fogja.

Jogvédelem

Termékeink, beleértve a forgalmazott kiadványok digitális példányait és a megjelenítésükhöz szükséges szoftvert, jogvédelem alatt állnak, mindennemű illegális felhasználást és másolást a törvény bünteti. 

A felhasználás feltételei 

A megvásárolt, letöltött, digitálisan védett kiadványok, 3 különálló eszközön futtathatók. Ettől több gépen való futtatás, illetve hálózatos felhasználás nem megengedett, szerződésszegésnek minősül. Szerződésszegés esetén a szolgáltató megtagadhatja a további szolgáltatást, mely esetben a már megfizetett, és a szolgáltatás megtagadását követő időszakra járó díj kötbérként a Szolgáltatót illeti. 

Reklamáció

A vásárolt kiadványokkal kapcsolatos minőségi kifogás esetén cégünk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Ha bármiféle kérdése, kérése, észrevétele vagy problémája lenne cégünk működésével, az általunk forgalmazott termékekkel kapcsolatban, kérjük, jelezze cégünk elérhetőségein. A beadott panaszokra 3 munkanapon belül reagálunk.

Elállás

Tájékoztatjuk, hogy a szerződéstől a 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet 29. § (1) m) és a 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet 29. § (1) j) pontjára való tekintettel nem áll módjában elállni.

Módosítás 

Az ALKO-SOFT Nonprofit Bt. fenntartja a jogot az Ászf egyoldalú módosítására. Módosítás esetén az új Ászf a weboldalon kerül közzétételre. Ha az Ászf módosításával nem ért egyet, a módosított Ászf közzétételétől számított 8 (nyolc) napon belül a szerződését azonnali hatállyal jogosult felmondani. Amennyiben az Ászf módosításával nem ért egyet, a módosított Ászf közzétételétől számított 8 (nyolc) napot követően a szerződését 30 (harminc) napos határidővel jogosult felmondani 

Vitarendezés

Amennyiben panasszal kíván élni online vásárolt termékkel vagy szolgáltatással kapcsolatban, a https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=HU linken elérhető webhelyen kezdeményezheti a panasz bíróságon kívüli rendezését. A portál csak akkor használható, ha az EU-ban, Norvégia, Izland, Liechtenstein területén él, és a kereskedő székhelye is ezen országokban található. Egyes országokban ezt a webhelyet a kereskedők is igénybe vehetik arra, hogy panaszt tegyenek fogyasztókkal szemben valamilyen általuk értékesített termék vagy szolgáltatás kapcsán. Megállapodásra kell jutnia a másik féllel arról, hogy melyik vitarendezési testületet veszik igénybe.

A fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény értelmében fogyasztói jogvita rendezésére békéltető testület is igénybe vehető.

A békéltető testület hatáskörébe tartozik a fogyasztói jogvita bírósági eljáráson kívüli rendezése. A békéltető testület feladata, hogy megkísérelje a fogyasztói jogvita rendezése céljából egyezség létrehozását a felek között, ennek eredménytelensége esetén az ügyben döntést hoz a fogyasztói jogok egyszerű, gyors, hatékony és költségkímélő érvényesítésének biztosítása érdekében. A békéltető testület a fogyasztó vagy a vállalkozás kérésére tanácsot ad a fogyasztót megillető jogokkal és a fogyasztót terhelő kötelezettségekkel kapcsolatban.

A békéltető testület a megyei (fővárosi) kereskedelmi és iparkamarák (a továbbiakban: kamara) mellett működő független testület.

Online adásvételi vagy online szolgáltatási szerződéssel összefüggő határon átnyúló fogyasztói jogvita esetén az eljárásra kizárólag a fővárosi kereskedelmi és iparkamara mellett működő békéltető testület illetékes.

Ha a békéltető testület beleegyezett, hogy az online vitarendezési platformon keresztül továbbított jogvita kapcsán alternatív vitarendezési eljárást folytat, a fogyasztói jogviták online rendezéséről, valamint a 2006/2004/EK rendelet és a 2009/22/EK irányelv módosításáról szóló, 2013. május 21-i  524/2013/EU európai parlamenti és tanácsi rendeletben és a fogyasztói jogviták online rendezéséről szóló 524/2013/EU európai parlamenti és tanácsi rendeletben  előírt online vitarendezési platform feladatai ellátásának módjáról és a panaszok bejelentésére szolgáló elektronikus űrlap kitöltésének módjáról, és az online vitarendezési kapcsolattartó pontok közötti együttműködés módjáról szóló, a Bizottság 2015/1051 számú végrehajtási rendeletében  foglaltak figyelembe vételével köteles eljárni.

A fővárosi kereskedelmi és iparkamara mellett működő békéltető testület látja el a fogyasztói jogviták Online rendezéséről, valamint a 2006/2004/EK rendelet és a 2009/22/EK irányelv módosításáról szóló, 2013. május 21-i 524/2013/EU európai parlamenti és tanácsi rendelet szerinti tagállami online vitarendezési kapcsolattartó pont feladatait.

Az eljárásra a fogyasztó lakóhelye vagy tartózkodási helye szerinti békéltető testület illetékes.   A fogyasztó belföldi lakóhelye és tartózkodási helye hiányában a békéltető testület illetékességét a fogyasztói jogvitával érintett vállalkozás vagy az annak képviseletére feljogosított szerv székhelye álapítja meg.  Társaságunk tekintetében a Budapesti Békéltető Testülethez fordulhat (1016 Budapest, Krisztina krt. 99., Tel.: 06-1-488-2131, bekelteto.testulet@bkik.hu), amennyiben békéltető testület útján kívánja igényét érvényesíteni. Az eljárásra - a fogyasztó erre irányuló kérelme alapján az előzőek szerint illetékes testület helyett a fogyasztó kérelmében megjelölt békéltető testület illetékes. Ha több fogyasztó közösen terjeszt elő kérelmet, bármelyik kérelmezőre illetékes testület valamennyi kérelmezőre nézve illetékes. A békéltető testület illetékességi területe a testületet működtető kamara szerinti megyére (fővárosra) terjed ki. A békéltető testületi eljárás hivatalos nyelve a magyar.

Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben fogyasztóként fizetési meghagyást kezdeményezett, annak lezárultáig békéltető testületi eljárás nem indítható. Tájékoztatjuk továbbá, hogy a békéltető testület eljárása megindításának feltétele, hogy társaságunkkal közvetlenül megkísérelje a vitás ügy rendezését.

Felhívjuk figyelmét, hogy békéltető testület felé általános alávetési nyilatkozatot nem tettünk, illetőleg kizárólag eseti alávetésre kerülhet sor, minden egyedi ügyben külön mérlegelés alapján.

 

Ügyfeleink részére az alábbi tájékoztatókat nyújtjuk

 

ALKO-SOFT Nonprofit Bt.

2019.07.31.

További oldalaink

ALKO-SOFT Nonprofit Bt.

ALKO-SOFT Nonprofit Bt. - segédeszközök, IT szolgáltatások

Weboldal: alkosoft.hu

Helma, Az innovatív könyvek világa

Helma, Az innovatív könyvek világa

Weboldal: helma.hu

Made by FortuNet